BLOG

SZITI I Cikk

Tehetséggondozás Szegeden!

A jelenlegi gazdasági- és társadalmi helyzetben világszerte növekszik a kereslet a tehetségek iránt. A tehetséggondozás egyik kiemelt területe a magyar nevelésnek. Viszont napjainkban nem csak a nevelésben van fontos szerepe, hanem az üzleti szférában is. Évek óta versenyelőnyt jelent azon cégek számára, akik tudatosan foglalkoznak és beépítik stratégiai folyamatukba tehetséggondozást, tehetségmenedzsmentet. A tehetséggondozás célja a jó képességű fiatalok, szakemberek céghez vonzása, fejlesztése és megtartása a vállalat kitűzött céljainak elérése érdekében.

A SZITI Egyesület a BossConnect Mentor Program támogatásával GINOP-5.1.7-17-2018-00144 pályázat keretein belül, egy új kezdeményezésben arra törekszik, hogy felfedezze a régióban élő tehetséges és proaktív fiatalokat, valamint a Mentor Program által, teret biztosítson számukra a fejlődéshez.

A Mentor Program 2014. óta működik Budapesten. Azóta az ország egyik legnagyobb, társadalmi célú mentor szervezete lett, amely cégvezetők személyes tapasztalat-átadásával támogatja tehetséges fiatalok vállalati karrierjét, vagy induló vállalkozásainak sikerességét. Felkarolja a tehetséges fiatalokat és segíti őket a karrierük kialakításában, vagy annak fejlesztésében.

Egyesület címe

6720 Szeged, Dózsa Gy. u. 5.

Egyesület Telefonszáma

62/420-310

Egyesület EMAIL címe