BLOG

SZITI I Cikk

Munkaerő kérdése Szegeden

A tanácsadás kialakulása szorosan kapcsolódik a különböző segítő szakmák fejlődéstörténetéhez. A segítő emberi kapcsolatok szakmává válása (professzionalizálódása) az emberi kultúrák fejlődésével szükségszerűen együtt járó jelenség volt.

Csongrád megye munkaerőpiaci szempontból a közepesen nehéz helyzetben lévő régió közé tartozik.  A SZTI Egyesület új kezdeményezésében, melyet a BossConnect Mentor Programmal közösen hozott létre a GINOP-5.1.7-17-2018-00144 pályázat keretein belül, egy olyan új tanácsadói rendszert alakított ki, mely segíti az itt élő munkavállalók és cégek fejlődését.

A programban, nagy tapasztalattal rendelkező, cégtulajdonosok mentori közössége, tanácsaikkal segítik a fiatalok karrierjét és vállalatok fejlődését.

A tanácsadások a következő területeken nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat: kiszervezett mentoring vállalatok munkatársai számára; vállalkozásfejlesztési tanácsadás KKV-k számára; excecutive consulting vállalati felsővezetők számára, illetve Mentor Program fiatalok számára.

Egyesület címe

6720 Szeged, Dózsa Gy. u. 5.

Egyesület Telefonszáma

62/420-310

Egyesület EMAIL címe