BLOG

SZITI I Cikk

Szegeden is indul a BossConnect Mentor Program!

Szegeden is elindul a fiatalokat támogató BossConnect Mentor Program a SZITI Egyesület közreműködésével a GINOP-5.1.7-17-2018-00144 pályázat keretein belül.

Mikor a BossConnect elindította a Mentor Programot 2014.-ben még csak Budapesten működött és elképzelése sem volt az alapító(k)nak, mekkora érteke lesz. Jelenleg több városban is fut a kezdeményezés és nagy örömmel mondhatjuk, hogy 2019 őszétől, már Szegeden is elérhető a Program.

A BossConnect Mentor Program az ország egyik legrégebben működő, társadalmi célú mentor szervezete. A mentorálás havi legalább egyszeri személyes / telefonos (Skype-os) konzultációt jelent, és legalább fél évig tart, ami tetszés szerint meghosszabbítható.

Az elmúlt évek statisztikái azt mutatják, hogy a Programban résztvevő fiatalok felkészültebbek, így könnyebben veszik az akadályokat. Vállalkozó mentoráltak cégeinek értékét átlagosan 30,4%-kal növelték a mentorok, valamint a mentee-k 92%-a elégedett volt a mentorálással.

Elsődleges cél itt Szegeden is, egy olyan közösség kialakítása, ahol ezek a fiatalok, tapasztalt mentorok támogatásával tudnak fejlődni, céljaikat elérni és ezzel a támogatási rendszerrel mutathatják meg, hogyan tudnak kiválóan teljesíteni. A Program ráadásul nem csak tudást biztosít a résztvevők számára, de igen színvonalas kapcsolatihálót is biztosít, ami a későbbiek folyamán nagy előnyt jelenthet bármely szférában.

Egyesület címe

6720 Szeged, Dózsa Gy. u. 5.

Egyesület Telefonszáma

62/420-310

Egyesület EMAIL címe